Saturday 14 July 2018

Maak deze eenvoudige geschenkdozen voor de koffieliefhebber in je leven

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Hallo jongens! Ik vermoed dat je een vriend hebt, of waarschijnlijk weinig vrienden, die van koffie houden. Dan is deze eenvoudige DIY Gift Box voor hen (en u).

Er is niets beter dan een geschenk dat handgemaakt is, gemaakt met liefde uit het diepst van iemands hart. Maar in het geval dat u een beetje laat bent met het maken van al uw cadeaus dit jaar, zult u heel blij zijn te weten dat u dat handgemaakte gevoel kunt krijgen, zelfs als u weinig tijd heeft, door een eenvoudige geschenkdoos samen te stellen. Om je te laten zien hoe we samen zijn gekomen Nespresso om een ​​prachtige (en gekke eenvoudige) doos te maken met alle benodigdheden die uw koffieminnaarvriend of -fam nodig heeft om zich speciaal te voelen.

Maak deze eenvoudige geschenkdozen voor de koffieliefhebber in je leven

Nespresso hebben onlangs drie smaken uitgebracht om de feestdagen te vieren – Confetto Orangette, Confetto Snowball en Confetto Zoethout, samen met een aantal feestelijke accessoires. En omdat hun koffie de beste kwaliteit is en het feit dat al mijn vrienden een Nespresso-apparaat hebben, dachten we dat dit het perfecte middelpunt zou zijn voor onze koffiedozen!

materialen

  • Koffie (we gebruikten Nespresso-capsules maar je kunt natuurlijk elke gewenste koffie gebruiken).
  • Een keramische beker
  • Een lepel
  • Een kleine container voor de koffie
  • Een theedoek of linnen servet
  • Een kleine laptop
  • Een aardige snack van een soort – we gingen met zandkoekjes
  • Een kerstkaart (print hier uw eigen!)
  • Een houten kist
  • Versnipperd verpakkingspapier

Het geheim van prachtige geschenkverpakkingen die ervoor zorgen dat mensen zich heel speciaal voelen, zit in de details, maar gelukkig hoef je je geheime budget voor Santa's niet te verbranden om die details te krijgen – je zult verrast zijn hoe goedkoop deze kisten waren om samen te stellen! In feite hebben we alle kleine voorwerpen zoals de doos, lepel, theedoek en pakpapier van een dollarwinkel, als je bij minimalistische stijlen blijft, beloof ik dat niemand het kan vertellen. Vanzelfsprekend kun je veel geld uitgeven aan keramiek, maar je kunt net zo gemakkelijk iets goedkoop kopen bij een thuiswinkel. Dit zijn de geschenken die een visuele en functionele stoot hebben, maar die de bank niet kapot maken.

Hoe

  1. Leg je pakpapier in de dozen.
  2. Leg je theedoek of servet op het gerafelde papier.
  3. Voeg vervolgens uw kopje, snack en koffie toe.
  4. Voeg de kaart toe en vervolgens een mooie tak eucalyptus of een bloem en je bent klaar om te gaan! Om te vervoeren, doe het deksel op de doos als er een is, of gebruik wat papier en lint om de doos in te pakken.
Voila!

Daar heb je het, zo'n eenvoudig maar mooi geschenk! We hebben ook twee op koffie geïnspireerde kerstkaarten voor je gemaakt, dus voel je vrij download ze hier. Oh, en als je je extra gul voelt, kun je altijd een nieuwe Nespresso-machine in de kast gooien (ik ben dol op de Essenza Mini), dan zul je zeker de schenkingen overtreffen!

Dit bericht is in samenwerking met Nespresso.



Lees verder via deze link

Het bericht Maak deze eenvoudige geschenkdozen voor de koffieliefhebber in je leven verscheen eerst op clubgreen.nl.



source https://www.clubgreen.nl/maak-deze-eenvoudige-geschenkdozen-voor-de-koffieliefhebber-in-je-leven-2/

No comments:

Post a Comment