Sunday 28 October 2018

Premenopause, hoe herkent u deze symptomen van de menopauze?

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Wat is premenopause?

De overgang wordt ook wel genoemd premenopauzale En het is het eerste stadium van de menopauze. Dit is de periode vóór je laatste menstruatie treedt op Pre-menopauze is de fase per project waarin uw hormonen aanzienlijk fluctueren. In de premenopauze De eierstokken beginnen steeds minder vrouwelijke hormonen te produceren. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam geleidelijk af. Vooral als je dichter bij de echte menopauze komt, zul je meer van dit opmerken. De fase waarin het dicht bij de menopauze ligt, wordt ook peri-menopauze genoemd. Premenopause kan tot 6 jaar duren. Sommige vragen van in de dertig weten al dat ze er zijn premenopauzale Ze eindigen. Andere vrouwen gaan deze fase pas in als ze 50 jaar worden. Niet alle vrouwen ervaren het begin van de overgang op dezelfde manier. Wat merk je tijdens deze periode?

Heeft u hulp nodig om de overgang te overwinnen?

Overwin uw overgangsoverzicht

Overwin uw transitiewebsite

Fysieke verschijnselen

Aan het begin van de premenopauze. Je kunt nog steeds een regelmatige menstruatie hebben. Afhankelijk van het feit of de menopauze nadert, worden veranderingen in je menstruatiepatroon duidelijker. De intervallen kunnen veranderen: de periode tussen twee perioden kan korter of langer zijn. Je kunt elke 25 dagen een menstruatie verwachten in plaats van elke 28 dagen. Het kan ook lichter of zwaarder zijn dan u gewend bent. Meer bloedverlies is een veel voorkomend verschijnsel. Een intensere menstruatie. Het kan ook betekenen dat je meer pijn ervaart. U kunt ook voorkomen dat uw menstruatie uw menstruatie verlaat. Deze symptomen kunnen beangstigend zijn, maar horen alleen bij de overgang en de premenopauze. Als u zich nog steeds zorgen maakt, kunt u een afspraak maken met de arts.

Premenopause en opvliegers

Opvliegers, je hebt andere vrouwen horen praten daarover. Maar nu kun je daar zelf mee omgaan. Tijdens de overgang fluctueren je hormonen. Door deze onderbreking ontvangen de klieren in uw hersenen onjuiste signalen. Een van deze klieren is de hypothalamus. Dit is een soort & # 39; thermostaat & # 39; die de temperatuur in je lichaam regelt. Met een opvlieger, deze thermostaat & # 39; en daarom wordt de temperatuur van je lichaam beïnvloed. Je lichaam wil dan afkoelen, waardoor je gaat zweten. Opvliegers kunnen de hele dag door voorkomen. U hebt 's nachts opvliegersdan zal dit zijn nachtelijk zweten riep

Geestelijke klachten

Tijdens de premenopauze kan dat stemmingswisselingen ervaring Daarom is de kruik geweldig omdat je anders reageert op situaties en mensen. Vaak worden je reacties intenser. Op deze manier kun je sneller verdrietig, boos of angstig worden. De overgang kan overdag ook veel vermoeidheid veroorzaken. Als je moe bent, ben je misschien prikkelbaarder. Dit stimuleert stemmingswisselingen. Als je je stemmingswisselingen kent, kan dit geruststellend zijn. Misschien wist ik niet waar deze stemmingswisselingen vandaan kwamen en ik had een irritant gevoel hierover. Het is echter heel normaal om stemmingswisselingen te hebben tijdens de premenopauzale ervaring Veel vrouwen die in de pre-menopauze zijn ervaren dit. Het kan ook helpen om uw stemming met anderen te bespreken. Op deze manier kun je jezelf uitdrukken en ontdekken dat je zeker niet de enige bent.

Dun door de overgang?

Delgado door de overgangsbeoordelingDelgado door de overgangstest

Bekijk deze video voor meer informatie over overmatige transpiratie:

Overwin uw transitiewebsite



Meer lezen

Het bericht Premenopause, hoe herkent u deze symptomen van de menopauze? verscheen eerst op clubgreen.nl.



source https://www.clubgreen.nl/premenopause-hoe-herkent-u-deze-symptomen-van-de-menopauze/

No comments:

Post a Comment