Sunday, 19 August 2018

DIY Tube Jurk | Een paar en een reserve

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Jullie zeiden dat ik uiteindelijk tijdens deze zwangerschap body con-stijlen zou dragen, en je had gelijk!

Ja, het is waar, tegen de tijd dat je de 8e en 9e maand bereikt, heb je meer kans om iets te willen dat vloeiend van de hobbel afkomt – ik bedoel, ik ga dit niet vaak doen, of wel soms? Hahaha. Lees verder om te zien hoe je deze DIY tube-jurk voor jezelf kunt maken – en het is de perfecte stijl, of je nu een hobbel hebt of niet!

DIY Tube Jurk

Het patroon voor deze tube-jurk is vrij eenvoudig, we hebben alleen een bovenstuk en rokpatroon gekopieerd en gecombineerd en vervolgens het bovenste gedeelte van het midden van het armsgat van het lijfje vierkant gemaakt. Het mouwpatroon is ook vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar een trapezium te tekenen, de bovenkant is de maat van je bovenarm en de onderkant is je polsmeting. Met de lengte van het trapezium op de gewenste lengte van uw mouw.

1

Begin met het traceren van je patronen op de stof.

2

U zult exacte metingen gebruiken tijdens het opstellen van uw papieren patroon. Maar omdat het jerseyweefsel dat we gebruiken voor dit project enigszins uitloopt, vouwen we de middenvouw van het papierpatroon met 2,5 cm (1 inch) om het stuk op te vangen.

3

Nadat je alle stukken hebt uitgeknipt, speld en naai je de voor- en achterkant van de jurk samen en naai je de openingen van de mouwen.

4

Vergeet niet om de strepen van de stof aan elkaar te passen als u aan het pinnen bent.

5

Gebruik een zigzagsteek wanneer u stretchstof naait of vormfittingen maakt, deze steek voorkomt dat de naden opengaan.

6

Het laatste ding om te doen is om de mouwen aan het lijfje te naaien. Pin je mouwen in de zijnaden van de jurk (goede kanten op elkaar) en naai ongeveer 5 cm (2,5 cm aan elke kant van de naad).

Voila!Meer Informatie

Het bericht DIY Tube Jurk | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.source https://www.clubgreen.nl/diy-tube-jurk-een-paar-en-een-reserve/

No comments:

Post a Comment