Tuesday, 11 December 2018

Alles wat ik heb geleerd over het aankleden van een baby (en waar ik winkel)

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Een woord over de vreugdes (en uitdagingen) van het aankleden van een baby!

Er zijn zoveel factoren te overwegen bij het kleden van je Bub, en ik weet dat de opties die er zijn voor je baby verwarrend kunnen zijn, vooral als je zwanger bent zonder ervaring met het daadwerkelijk omgaan met een kind. Je wilt dat ze gekleed gaan in comfortabele, schattige, gemakkelijk te veranderen, betaalbare en duurzame kleding. Maar hoe doe je dat? En wat heb je nodig? Enter, Retykle. In feite zijn ze een wederverkoopplatform voor luxe babykleding … Met andere woorden, ze nemen het gedoe weg uit het winkelen voor tweedehands kinderkleding, met de nadruk op ZEER mooie merken (zie de volledige lijst hier), laten we eerlijk zijn, ik zou me niet kunnen veroorloven tegen normale prijzen. Ik merk dat ik mezelf vaak alleen maar in de etalage kan vinden Jacadi, Zaad, Stella McCartney, Ralph Lauren, Bonpoint, Petite Bateau en Zimmermann.

Aangezien Frankie net 5 maanden is geworden en we de nieuwe fase verlaten, vond ik het een goed idee om een ​​paar tips en trucs te delen die ik heb geleerd, samen met een boodschappenlijst, voor het maken van een bub!

Een capsulewinkelkast maken

Ik denk dat de grootste uitdaging waarmee je wordt geconfronteerd als je een baby hebt, is hoe snel ze groeien en het feit dat je wilt dat ze comfortabel zijn (en schat!) Zonder te veel of te veel te verbruiken. Zoals jullie weten, ben ik een enorme vintage en tweedehands shopper, maar ik weet dat winkelen in persoon of via Facebook voor tweedehands kleding lastig kan zijn, met zoveel heen en weer en onzekerheid over de kwaliteit. Retykle maakt het hele proces gemakkelijker door nieuw met tags of zacht gebruikte kinderkleding te verkopen. Het is vrijwel tweedehands winkelen voor mensen die geen tijd / geduld hebben, maar toch mooie merken en duurzaam winkelen willen voor betaalbare prijzen. Vanzelfsprekend hebben ze alles wat je nodig hebt voor je capsule-kledingkast, dus zonder verder oponthoud zal ik je mijn nieuwe boodschappenlijstje met je delen.

Wat je nodig hebt voor de garderobe van je baby

4 lang Jumpsuits Om te beginnen zul je merken dat je baby vrijwel in lange overalls zal leven. Sommige mensen zweren bij met een ritssluiting zodat je niet midden in de nacht met drukknopen hoeft om te gaan, maar ik vind snaps niet al te erg persoonlijk en de ritssluiting was vaak ongemakkelijk voor haar. Kies een mix van gematchte en ongetemde exemplaren, ze groeien vrij snel uit degenen met voeten.

4 lange mouwen en 4 korte mouwen body Leuke, comfortabele katoenen onesies zullen een steunpilaar voor je baby zijn en worden basisstukken.

2 paar Leggings Beenloze beenkappen zijn een geweldige optie voor gelaagdheid en kunnen worden verwijderd als je Bub warm wordt.

2 paar panty's Frankie houdt van het dragen van katoenen en wollen panty's, en ze zijn geweldig voor dingen zoals reizen als je wilt dat je Bub bijzonder knus is.

Een paar vesten Als je ergens cool woont, zijn een paar vesten prima geschikt voor gelaagdheid.

Een paar paar sokken Hoe je je baby aankleedt, hangt natuurlijk af van hoe het klimaat is, maar in het algemeen vond ik Frankie graag sokken dragen … Zelfs in warme klimaten merkte ik dat in en uit de lucht gaan, betekende dat ze zich goed wilde voelen.

Twee Gro-tassen Dit zijn swaddles die je dichttrekt en ze hebben armen naar binnen en armen naar buiten. We kregen deze vrijwel per ongeluk toen een vriend babykleren gooide, we eindigden met de hare. Maar na een nacht van niet slapen legde ik Frankie in één en het was een uitkomst. Want wie wil er rondzwerven met doeken als je doodgaat van uitputting?

Tal van mousseline doeken / dekens Deze zijn zo fantastisch en multifunctioneel – we gebruiken ze voor het opruimen, verwisselen, borstvoedingshoezen, parasols, als ze het koud hebben … Het gebruik is eindeloos.

Een paar leuke jurken, rompertjes en bloeiers Tot ongeveer 6 maanden zal je bub voornamelijk eenvoudige outfits dragen, maar je wilt natuurlijk een paar schattige rompertjes, kleine bloemshorts en gekleed voor speciale gelegenheden.

Een paar dingen die ik heb geleerd:

  • Iemand heeft me ooit gezegd om je baby in een laag te dragen die je zelf draagt, en ik denk dat dat waar is. Na een paar maanden besefte ik dat Frankie graag gezellig en bedekt was, ongeacht hoe warm het was. Dus we hebben haar uiteindelijk meer gekleed dan we gewend waren.
  • Als je zwanger bent en je klaarlegt, is het moeilijk om te weten in welke maat je baby zal zijn, Frankie werd behoorlijk groot en paste dus niet op de 000 kledingstukken die ik haar kreeg (ze gaan naar Retykle!). Daarom is het een goed idee om een ​​paar dingen te kopen voordat je de grootte van je baby kent.
  • Zachte en ademende stoffen vormen de sleutel tot de nieuw geshapte huid van uw baby, dus houd er rekening mee dat u kleding moet kiezen.
  • Neem OVERAL een deken of een mousseline-deken mee.

Een woord over bewuste kinderen winkelen

Iets dat overweldigend is als je een baby hebt, is hoeveel verspilling je kunt genereren – luiers, zakken met moedermelk en alle andere wegwerpbare dingen waar je uiteindelijk mee te maken hebt (zelfs als je heel hard probeert dat niet te doen!). Een gebied waarop u een verschil kunt maken met betrekking tot uw consumptie, is kleding, door tweedehands kleding te kopen waar u kunt, door zelf kleding te verkopen als u de kans krijgt en te investeren in kwaliteit die een paar verschillende gebruiksmogelijkheden biedt in plaats van items weg te gooien. Over al deze gebieden Retykle is een fantastische tool.

Dit bericht werkt samen met Retykle.Meer informatie is te lezen hier

Het bericht Alles wat ik heb geleerd over het aankleden van een baby (en waar ik winkel) verscheen eerst op clubgreen.nl.source https://www.clubgreen.nl/alles-wat-ik-heb-geleerd-over-het-aankleden-van-een-baby-en-waar-ik-winkel/

No comments:

Post a Comment