Thursday, 3 May 2018

Een nieuwe vaardigheid leren: bakken!

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Iets dat me altijd volledig heeft verward, is bakken. Kun je het geloven ?! Hoeveel ik ook probeerde, mijn cakes zouden altijd zo hard zijn als rotsen of kleverige binnenkant. En niet de goede, kleverige. Vandaar dat ik altijd heb vastgehouden aan heel eenvoudig dessert of rauwe cake … Geen bakken nodig!

Het was niet zo'n grote deal in het verleden omdat ik mijn zoetekauw onder controle had, maar sinds ik zwanger ben moet ik zeggen de zoetekauw van mijn jeugd is terug … Met een wraak. Na het lezen van de boeken van Michael Polan alles over beter eten, viel ik helemaal voor het idee dat je kunt eten wat je maar wilt, als je het maar zelf maakt. Voeg daar nog de therapeutische effecten van koken aan toe en een langdurige verslaving aan The Great British Bake Off (als je het nog niet hebt gezien!) Ik realiseerde me dat ik een vrij goede reden had om meer te leren over de kunst van het bakken. Kom binnen, alle geweldige cursussen over Skillshare om me te helpen precies dat te doen. Vandaag deel ik een paar dingen die ik heb geleerd – en scroll naar de onderkant voor een speciale aanbieding van Skillshare!

Je herinnert je me waarschijnlijk dat ik Skillshare een tijdje geleden heb gesproken, maar zo niet, dan is het dit geweldige online leerplatform met meer dan 20.000 verschillende cursussen op basis van creativiteit. Het formaat van de cursussen is geweldig, met belangrijke stappen en technieken opgesplitst in korte segmenten, waardoor ze gemakkelijk te volgen en te verteren zijn. De inhoud omvat bakken en koken, kalligrafie en handschriften, fotografie en meer technische onderwerpen zoals zaken, financiƫn en codering. Het is ook geweldig omdat je toegang hebt tot alle cursussen, wat betekent dat je zo snel een enorm aantal vaardigheden kunt leren. Hier zijn een paar die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd:

The Art Of Baking: A Beginners's Guide

Deze cursus geeft je een geweldige basis aan vaardigheden en de ideale intro om te bakken. Sarah behandelt een fantastische set gouden regels, samen met cookies, brood en taart-basics.

Aan de slag Baking Sponge Cakes

Amy, een ervaren bakker met veel klassen op Skillshare, deelt haar kennis allemaal over de kunst van het maken van een biscuit, iets dat misschien simpel lijkt, maar dat in werkelijkheid niet is. Ze deelt hoe ze zowel een klassieke Amerikaanse spons als een Genoise-spons kan maken.

Mastering Buttercream Frostings

Nog een van de cursussen van Amy, buttercream is een ding dat je bakken naar een hoger niveau tilt, en zij legt uit hoe het duidelijk moet worden gemaakt, waarna het niet zo ontmoedigend lijkt!

Om mijn nieuwe vaardigheden te testen, maakte ik een heel eenvoudige Amerikaanse biscuit met jam en room. Dit is eigenlijk een cake die mijn moeder in mijn jeugd maakte voor mijn verjaardag, dus ik vond het passend dat ik dit recept probeer te perfectioneren voordat ik mijn eigen bub heb. Het is absoluut geen rocket science (wat mij uitkomt), maar het was heerlijk!

Ik zal ook zeggen dat er iets is over leren over koken in videoformaat waar ik echt van geniet. Ik bedoel, het is gemakkelijk om een ​​recept online te vinden of een kookboek te raadplegen, maar het oppakken van de nuances en persoonlijkheid van een leraar in video, en het feit dat ze echt werken, maakt de leerervaring echt leuker. Ik heb al andere klassen geboekstaafd voor het maken van je eigen pizzabodems, Franse bitterkoekjes en botercroissoorten!

Dus of je nu wilt leren bakken, photoshop gebruiken of een sculptuur uitproberen, de kans is groot dat je zult vinden een geweldige cursus over Skillshare. Sterker nog, ze geven je twee gratis maanden onbeperkte toegang om hun cursussen online te streamen. Registreer hier om je gratis twee maanden te beginnen. Veel plezier!

Dit bericht is in samenwerking met Skillshare.



Meer informatie is te lezen hier

Het bericht Een nieuwe vaardigheid leren: bakken! verscheen eerst op clubgreen.nl.



source https://www.clubgreen.nl/een-nieuwe-vaardigheid-leren-bakken/

No comments:

Post a Comment