Sunday, 17 March 2019

Mijn gids om met een baby te vliegen (zonder gek te worden!)

clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Reizen met een baby … Wat leuk! Maar ook, wat een hoofdpijn.

We zijn met Frankie op reis geweest sinds ze ongeveer 8 weken oud was en lange en korte vluchten had overwonnen (en er doorheen worstelde). En vanwege onze verschillende werkschema's, reis ik vaak alleen met haar, wat een uitdaging kan zijn. Ik geef toe dat het aanvankelijk nogal beangstigend was – uitzoeken wat het vliegtuig moest nemen en hoe het ervoor te zorgen dat het geen hel op aarde was gedurende 9 uur. Maar weet je wat? Toen ik eenmaal mijn aanvankelijke angst om het te doen overwon en een beetje georganiseerd was, merkte ik dat het eigenlijk best leuk was … Het is alsof je je favoriete speeltje in het vliegtuig meeneemt! Dat gezegd hebbende, het is zeker de moeite waard om georganiseerd te worden voor je reis, dus ik wilde mijn protocol delen om in het vliegtuig te stappen met een baby.

Kies de juiste vluchttijden

Ik heb veel geëxperimenteerd met vluchttijden, sommige mensen zijn er vast van overtuigd dat het het beste is om ze 's nachts te nemen wanneer ze eerder zullen slapen. Ik ben het er niet mee eens! Na een paar nachtvluchten gedaan te hebben waar Frankie me (en de mensen om ons heen) de hele tijd ophield besloot ik dat het het beste was om haar overdag in het vliegtuig te nemen. Voor mij is het beter als er geen druk is om te slapen en mensen lijken minder geïrriteerd te zijn door een huilende baby gedurende de dag.

Bassinet Is King

Eerlijk gezegd – bedelen, lenen, stelen, huilen, een driftbui hebben, tweet mensen … Doe WAT je moet doen om een ​​wieg te krijgen. Meestal moet je er een kunnen boeken door de luchtvaartmaatschappij te bellen, maar misschien vind je het tijdens vakanties en budgetmaatschappijen moeilijk. Dan zit je bub de hele tijd op je schoot, iets wat ik zonder problemen heb gedaan voor 2 of 3 uur vluchten. Maar als het een langeafstandsvlucht is, zou ik eerst alle opties bekijken voordat ik dat met een baby op schoot doe. Ik weet dat sommige mensen een extra stoel hebben gekocht.

Voer op opstijgen en landen

Iedereen zal je vertellen om dit te doen, en weet je waarom? Het werkt. Of u nu borstvoeding geeft of flesvoeding geeft, hen iets te drinken geeft en aanmoedigt om te slikken als het vliegtuig opstijgt en landt, vermindert de druk op hun oren. Baby's kunnen niet gelijk maken zoals we kunnen, dus dit is een handig iets om aan te moedigen. Het kan soms moeilijk zijn om het te timen, zodat ze honger hebben, wat moeilijker is dan het klinkt, maar zelfs zuigen op een fopspeen of je vinger is beter dan niets! Als een kanttekening, heb ik niet geconstateerd dat Frankie beïnvloed is door de druk, en ik denk dat vliegtuigen over het algemeen beter zijn dan vroeger, hoewel op kleinere vliegtuigen de druk slechter lijkt te zijn. Om het geven van borstvoeding gemakkelijker te maken, draag ik meestal een borstverkleining met een flap die omhoog komt, het is een stuk eenvoudiger dan de knoppen voor openen en sluiten!

Neem alle dingen

Ik ben een simpele meid en overdrijf het over het algemeen niet op de spullenafdeling, maar als het gaat om baby's op vliegtuigen, neem ik een andere benadering. Ik zeg, breng het allemaal. Dat betekent speelgoed, melk, eten, beschuiten etc etc (etc etc etc etc). Om dit te omzeilen, pak ik een aparte koffer in die alle Frankie's dingen erin heeft, die ik dan in het vliegtuig neem. Wat betekent dat ik AL haar spullen altijd bij me heb. Dit klinkt gek, maar het geeft me zo'n gemoedstoestand, omdat ik me geen zorgen hoef te maken over genoeg kleding voor haar of genoeg luiers te nemen. Ik heb het allemaal!

Een snelle lijst …

Als je niet alle spullen van je baby in het vliegtuig wilt meenemen, bevat een snel overzicht van dingen die je nodig hebt:

 • Luiers – Ik neem meestal 5 of zo voor een reis van 12 uur, maar sommige mensen zeggen maar liefst 1 per uur.
 • Wipes
 • Twee kledingwisselingen voor de baby
 • Een verandering van kleding voor jou
 • Handdesinfectie
 • Baby-pijnstiller – in geval van pijnlijke oren, zorg ervoor dat je het hebt getest voordat je gaat vliegen.
 • Dummy en clip / string om aan te bevestigen.
 • Een paar speelgoed / boeken
 • Tandjes tegen je tanden of voedsel (als je baby aan het eten is).

compartimenteren

Maak het overzichtelijk met je handbagage – het maakt het leven zoveel gemakkelijker! Een paar verschillende zakken met ritssluiting zijn geweldig voor het opdelen van dingen, en zijn handig voor wanneer je maar één hand hebt, wat vrijwel de hele tijd zal zijn wanneer je alleen vliegt met een baby!

dekens

Hoewel technisch gezien een onderdeel van 'dingen', denk ik dat dekens een uitroep verdienen … omdat ze zo nuttig zijn. Als het voeden van covers, warmhouden, propping baby in een stoel, als een verandering tafel dekken etc. Meer is meer in de deken afdeling. Ik heb een paar verschillende die ik neem, maar ik vind het leuk deze grote kleding van muslins, deze zachte deken en ook thij is een mooie dat ik werd gegeven en het zooooo leuk. Natuurlijke, ademende stoffen zijn nog belangrijker als je vliegt, omdat de temperatuur vaak kan veranderen!

Hoe zich aan te passen

Een van de moeilijkste dingen wanneer je alleen reist, is het stroomlijnen van wat je nodig hebt, tot het punt waarop je comfortabel loopt, kilometers kunt lopen en de baby kunt dragen. Na een paar niet zo goede pogingen om in te pakken voor de vlucht, hier is mijn benadering:

 • Ik controleer de kinderwagen als bagage.
 • Ik heb Frankie in de draagzak gestopt (ik gebruik de Ergo 360).
 • Ik neem een ​​kleine koffer mee met al haar spullen erin (ik voeg ook mijn laptop en camera toe).
 • Ik neem een ​​extra klein tasje mee om mijn portemonnee, telefoon, paspoorten en luiertas in te doen. Deze tas is ook handig om haar spullen in het vliegtuig te proppen als je bagage in het compartiment moet zitten.

Ik neem de kinderwagen niet mee naar de poort, ik vind het gewoon makkelijker om Frankie in het harnas te dragen, en ik vermijd ook een rugzak te gebruiken omdat ik dat moeilijk vind als ik de draagzak heb. Phew!

Moeilijk in de badkamer

Oké, dus je dacht niet dat ouder zijn zonder valkuilen zou zijn, toch? Een daarvan probeert de badkamer te gebruiken als je alleen in het vliegtuig een baby hebt. Je kunt de stewardess zeker vragen om je baby vast te houden, maar meestal neem ik Frankie gewoon mee naar binnen en houd haar vast … Niet ideaal, maar ook geen bevalling en daar komen we doorheen, toch? 🙂

En tenslotte…

Het maakt niet uit hoe erg het is, onthoud altijd dat er een eindpunt is. Je zal niet voor altijd in het vliegtuig blijven steken. Tijdens een recente vlucht ben ik de baby-pijnstiller vergeten en Frankie koos die dag om doorkomende tandjes te krijgen. Ze had de hele 9 uur geen oog dicht gedaan en huilde en huilde gewoon …. Ik wilde ook aan het eind huilen, maar weet je wat? Het duurde niet eeuwig. Dus hoe erg het ook wordt, het komt goed! Erger nog, het zorgt altijd voor een goed verhaal.

Tot slot, wees niet boos als mensen niet zo opgewonden zijn om naast je te zitten als je een baby hebt, ik weet zeker dat je niet zo dol was op het idee van een lange adem met een kind naast je voordat je je kind had eigen!

Denk er bij twijfel aan dat 'dit ook zal overgaan'.Bron

Het bericht Mijn gids om met een baby te vliegen (zonder gek te worden!) verscheen eerst op clubgreen.nl.source https://www.clubgreen.nl/mijn-gids-om-met-een-baby-te-vliegen-zonder-gek-te-worden/

1 comment:

 1. Lets Unite Just Ask(We can help we Will Answer)
  What is the driving force for this round ball of a planet we call earth money! fame! love! None there is only force after The Only one creator and thats!!!!! An "ANSWER" yes answers are the real force because most of the people dont have money fame or love but all of them have a certain question that they wish to have the answer to Visit Just Ask is a blog relating to any question that you can think of religion health love community get a tailored answer only for your question that you deserve.

  ReplyDelete